Salgsbetingelser og forsendelse af varer fra JOSTI-MODELTOG's restlager og min private samling:

Jeg sender kun varerne, da jeg ikke mere har nogen udstilling eller forretning, det er et restlager og min private samling jeg sælger privat, og som er der så længe r er et lager af varerne. alt der er udsolgt står det på listerne ud for varen, forsendelse omkostninger står nedenfor og er incl. forsikring og afsendelse som post med f.eks. Post Danmark.

HUSK: Minimums købs beløb er Kr. 500.- for at forsendelsesomkostningerne kan blive en rimelig del af det totale beløb, f.eks. hvis købet udgør Kr. 100.- og forsendelsen Kr. 100.- så skal man altså betale det dobbelte, det ønsker jeg ikke, så forsendelsen må max. være 20%, så jo større at købet er, jo mindre er delen af købet til forsendelse, og der kan være f.eks. meget Märklin Z under 5 kg - alle køb sendes kun ved forudbetaling til min bank i Danmark over f.eks. over webbank, da jeg ikke er stor nok økonomisk til at bruge andre betalingssystemer, da det kun er et restlager fra min samling og tidligere forretning jeg sælger ud fra min privatadresse.

 
Forsendelse i Danmark: Op til 5 kg koster det incl. forsikring, udbringning og lidt dækning til papirer/klæbebånd m.m. Kr. 100.-, større pakker til højere beløb.

Forsendelse til Europa: Op til 5 kg koster det incl. forsikring m.m. DKK fra 200.- til ca. 300.- prisen er baseret på at køber betaler alle bankomkostninger.

Jeg fremsender helst varen i pakke, så den kan efterspores i postvæsenet, og er dækket af postvæsenets forsikring - i nogle tilfælde sender vi som brev (små pakker), men da dækker jeg selv, hvis varen ikke kommer frem, så man min. får sine penge retur, eller bliver erstattet af den samme vare.

Retur hovedmenu.

Retur Z-menu.